Bonbons

Onze bonbons worden gemaakt in een ambachtelijke Chocolaterie in Valkenswaard.
Hier wordt Callebaut chocolade verwerkt.

Samen met de lekkerste vullingen toveren de chocolatiers dit alles om in de mooiste bonbons en prachtig chocoladewerk.
De bonbons hebben een variatie aan vullingen, het zijn niet alleen room of crème bonbons en ook niet alleen praline gevulde bonbons.
Juist de kracht van de variatie vind je bij ons terug in de bonbons.
Een mooie caramel, een stroperige ganache, een praline met een stevige bite of juist die zachte roomvulling. De diversiteit aan vullingen zorgt ervoor dat er voor iedereen een  favoriete smaak bij zit.

 

Caramel Sale - Caramel met een vleugje zeezout.Rio - Amandelpraline met gepofte rijst.Rijst Crisp - Chocolade Praline met krokante rijstcrisp.Pinda - Caramel met gezoute boter en pinda's.Pistache - Pistache in de puurste zin van het woord: 100% pistache, gecombineerd met 1:1 marsepein.